Kabinet Aalst

Spreekuren

Maandag
Voor- en namiddag

Stefan Matthijs

Prof. Dr. Andy Temmerman

Sofie Naessens

Dinsdag
Voor- en namiddag

Prof. Dr. Andy Temmerman

Dr. Maarten Glibert 

Sofie Naessens

Woensdag
Voor- en namiddag

Stefan Matthijs (voormiddag)

Prof. Dr. Andy Temmerman

Dr. Maarten Glibert (namiddag)

Donderdag
Voor- en namiddag

Stefan Matthijs

Dr. Maarten Glibert 

Eline Bouckaert

Vrijdag
Voor- en namiddag (tot 17.00)

Stefan Matthijs

Sofie Naessens

 

 
 

Medewerkers

Stefan Matthijs

Stefan Matthijs behaalde in 1995 het Tandartsdiploma aan de Universiteit Gent en specialiseerde van 1995 tot 1998 in de Parodontologie aan de Vrije Universiteit Brussel. In 1998 behaalde hij tevens het diploma “Master is Medical and Pharmaceutical Research”. Hij is “Fellow of the International Team for Implantology” en is Study Club coördinator voor ITI-België. Hij geeft regelmatig lezingen over topics omtrent de implantologie en parodontologie. Hij begeleidt tandartsen in hun opleiding in de implantologie via een “Mentorship” project. Hij is auteur van meerdere artikels in de Belgische tandheelkundige vakliteratuur.

Prof. Dr. Andy Temmerman

Prof. Dr. Andy Temmerman behaalde in 2007 het tandartsdiploma aan de Universiteit Gent en specialiseerde van 2007 tot 2010 in de parodontologie en orale implantologie aan de Katholieke Universiteit Leuven. In 2017 verdedigde hij zijn doctoraatsthesis getiteld: "Impaired bone quality & quantity and osseointegration: an evaluation of treatment strategies". In 2018 werd hij benoemd tot professor aan de afdeling parodontologie en orale microbiologie van de KU Leuven. Hij geeft frequent lezingen in binnen- en buitenland over topics binnen de implantologie en de parodontologie. Hij is reviewer voor de tijdschriften 'Journal of Clinical Periodontology' & 'Clinical Oral Implants Research' en is lid van de 'editorial board' van het tijdschrijft 'European Journal of Oral Implantology'. Zelf publiceerde hij +25 artikels in internationale tijdschrijften.

Dr. Maarten Glibert

Dr. Maarten Glibert behaalde in 2013 het tandartsendiploma aan de Universiteit Gent en specialiseerde van 2013 tot 2016 in de Parodontologie en Orale Implantologie, tevens aan de UGent. In 2018 verdedigde hij zijn doctoraatsthesis getiteld "Influence of implant design on initial crestal bone loss". Hij publiceerde reeds in meerdere internationale tandheelkundige tijdschriften.

Sofie Naessens

Mondhygiëniste

Ilse Rooms

Praktijkmanagement - Balieassistente

Anita Van Impe

Assistente

Shauni Holderbeke

Assistente

Joy Panis

Assistente

Contact

Gentsesteenweg 150 bus 1.1
9300 Aalst

Tel.: 053/71.06.08
Fax:
aalst@paro.be

De inkom van Paro Plus vind je links vooraan het gebouw, via de bewonersingang.
Paro Plus is gelegen op de eerste verdieping, boven ING (zie foto hieronder).


 

 

 

 
 

Contactformulier