Kabinet Aalst

Spreekuren

Maandag
Voor- en namiddag

Stefan Matthijs

Andy Temmerman

Dinsdag
Voor- en namiddag

Andy Temmerman

Maarten Glibert 

Woensdag
Voor- en namiddag

Stefan Matthijs (voormiddag)

Andy Temmerman

Donderdag
Voor- en namiddag

Stefan Matthijs

Maarten Glibert 

Vrijdag
Voor- en namiddag

Stefan Matthijs

 

 

Medewerkers

Stefan Matthijs

Stefan Matthijs behaalde in 1995 het Tandartsdiploma aan de Universiteit Gent en specialiseerde van 1995 tot 1998 in de Parodontologie aan de Vrije Universiteit Brussel. In 1998 behaalde hij tevens het diploma “Master is Medical and Pharmaceutical Research” Hij is zowel in Aalst als in Wezembeek werkzaam. Hij is “Fellow of the International Team for Implantology” en is Study Club coördinator voor ITI-België. Hij geeft regelmatig lezingen over topics omtrent de implantologie en parodontologie. Hij begeleidt tandartsen in hun opleiding in de implantologie via een “Mentorship” project. Hij is auteur van meerdere artikels in de Belgische tandheelkundige vakliteratuur.

Prof. Dr. Andy Temmerman

Prof. Dr. Andy Temmerman behaalde in 2007 het tandartsdiploma aan de Universiteit Gent en specialiseerde van 2007 tot 2010 in de parodontologie en orale implantologie aan de Katholieke Universiteit Leuven.
In 2017 verdedigde hij zijn doctoraatsthesis getiteld: "Impaired bone quality & quantity and osseointegration: an evaluation of treatment strategies".
In 2018 werd hij benoemd tot professor aan de afdeling parodontologie en orale microbiologie van de KU Leuven.
Hij geeft frequent lezingen in binnen- en buitenland over topics binnen de implantologie en de parodontologie. Hij is reviewer voor de tijdschriften 'Journal of Clinical Periodontology' & 'Clinical Oral Implants Research' en is lid van de 'editorial board' van het tijdschrijft 'European Journal of Oral Implantology'. Zelf publiceerde hij +25 artikels in internationale tijdschrijften. 

 

Maarten Glibert

Maarten Glibert

Maarten Glibert behaalde in 2013 het tandartsendiploma aan de Universiteit Gent en specialiseerde van 2013 tot 2016 in de Parodontologie en Orale Implantologie, tevens aan de UGent. Momenteel werkt hij aan zijn doctoraatsthesis getiteld "Influence of implant design on initial crestal bone loss". Hij publiceerde reeds in meerdere internationale tandheelkundige tijdschriften.

Ilse Rooms

Praktijkmanagement - Balieassistente

Anita Van Impe

Assistente

Shauni Holderbeke

Assistente

Julitta De Backer

Verpleegkundige - Assistente

Contact

Gentsesteenweg 150 bus 1.1
9300 Aalst

Tel.: 053/71.06.08
Fax:
aalst@paro.be

De inkom van Paro Plus vind je links vooraan het gebouw, via de bewonersingang (naast Record Bank).
Paro Plus is gelegen op de eerste verdieping, boven ING (zie foto hieronder).


Er zijn 6 parkeerplaatsen achteraan het gebouw (zie foto hieronder).

 

Contactformulier