Kabinet Aalst

Spreekuren

Maandag
Voor- en namiddag
Stefan Matthijs
Dinsdag
Voor- en namiddag

Andy Temmerman

Maarten Glibert 

Woensdag
Voor- en namiddag
Andy Temmerman
Donderdag
Voor- en namiddag

Stefan Matthijs

Maarten Glibert 

Vrijdag
Voor- en namiddag

Stefan Matthijs

Andy Temmerman

 

Medewerkers

Stefan Matthijs

Stefan Matthijs behaalde in 1995 het Tandartsdiploma aan de Universiteit Gent en specialiseerde van 1995 tot 1998 in de Parodontologie aan de Vrije Universiteit Brussel. In 1998 behaalde hij tevens het diploma “Master is Medical and Pharmaceutical Research” Hij is zowel in Aalst als in Wezembeek werkzaam. Hij is “Fellow of the International Team for Implantology” en is Study Club coördinator voor ITI-België. Hij geeft regelmatig lezingen over topics omtrent de implantologie en parodontologie. Hij begeleidt tandartsen in hun opleiding in de implantologie via een “Mentorship” project. Hij is auteur van meerdere artikels in de Belgische tandheelkundige vakliteratuur.

Andy Temmerman

Dr. Andy Temmerman behaalde in 2007 het tandartsdiploma aan de Universiteit Gent en specialiseerde van 2007 tot 2010 in de parodontologie aan de Katholieke Universiteit Leuven. In 2017 verdedigde hij zijn doctoraatsthesis getiteld: "Impaired bone quality & quantity and osseointegration: an evaluation of treatment strategies". Hij geeft frequent lezingen in binnen- en buitenland over topics binnen de implantologie. Hij is reviewer voor de tijdschriften 'Journal of Clinical Periodontology' & 'Clinical Oral Implants Research' en publiceerde internationale artikels in verschillende tandheelkundige tijdschriften. 

Maarten Glibert

Maarten Glibert

Maarten Glibert behaalde in 2013 het tandartsendiploma aan de Universiteit Gent en specialiseerde van 2013 tot 2016 in de Parodontologie en Orale Implantologie, tevens aan de UGent. Momenteel werkt hij aan zijn doctoraatsthesis getiteld "Influence of implant design on initial crestal bone loss". Hij publiceerde reeds in meerdere internationale tandheelkundige tijdschriften.

Tom De Backer

Tom De Backer

 

Dr. Tom De Bakcer behaalde in 1990 het diploma van arts en in 1993 dat van tandarts aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Hij specialiseerde in de stomatologie, Mond- Kaak & Aangezichtsheelkunde van 1993 tot 1998.
Kaakosteotomieën, oncologische heelkunde, esthetische aangezichtsheelkunde en orale implantologie zijn deelgebieden van de mond-, kaak- & aangezichtsheelkunde waarvoor hij bijzondere interesse heeft.
HIj geeft lezingen en 'live surgery' cursussen of orale implantologie.

Ilse Rooms

Praktijkmanagement - Balieassistente

Anita Van Impe

Assistente

Veerle Braet

Assistente

Synthia Peleman

Assistente

 

Julitta De Backer

Verpleegkundige - Assistente

Contact

Gentsesteenweg 150 bus 1.1
9300 Aalst

Tel.: 053/71.06.08
Fax:
aalst@paro.be

NIEUWE LOCATIE (klik voor grotere kaart)

Graag geven we je nog wat uitleg over onze nieuwe locatie:


De inkom van Paro Plus vind je links vooraan het gebouw, via de bewonersingang (naast Record Bank).
Paro Plus is gelegen op de eerste verdieping, boven ING (zie foto hieronder).


Er zijn 6 parkeerplaatsen achteraan het gebouw (zie foto hieronder).

Contactformulier